0

לייקים

המותג מאסטר שף מציע: קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

לרגל השקת מיונז לחיץ של המותג הקולינארי מאסטר שף , המיוצר בהולנד ומנצח במבחני טעימה את שלושת המותגים המובילים (TNS).

מציע המותג מאסטר שף מתכון קל להכנה, שתמיד מנצח וגורף מחמאות: כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם: מיונז הולנדי אמיתי , חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי.  

קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

מצרכים:

1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח

4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף

1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף

3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

2 כוסות פירורי לחם  פנקו מאסטר שף

רבע כוס עירית קצוצה

 100 גרם פרמז'ן מגורר דק

להגשה:

 רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

אביזרים:

קערה גדולה ועמוקה

 תבנית אפייה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.

עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת  בנייר אפייה.

אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף  

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי צילום אפיק גבאי | סקירה "דוסיז צרכנות"
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
מבצעים
מבצעים
ביתר דייס
ביתר דייס חגיגת מבצעים | סקירה
ריאיון השבוע
001-microphone
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
רכב
רכב
תיירות ונופש
בילויי