0

לייקים

חברת כרמית חולקת מתכון חגיגי לקינוח פאי סמורס – עם עוגיות קוקיס ומרנג חרוך

חברת כרמית חולקת מתכון לקינוח לשולחן החג - פאי סמורס. עוגיות מיני קוקיס שוקולד צ'יפס ומרנג חרוך.

מרכיבים להכנת הפאי:

תבנית עגולה בקוטר 24

תחתית:

4 כוסות עוגיות מיני קוקיס שוקולד צ'יפס

70 גרם חמאה מומסת

טוחנים את החומרים יחד במעבד מזון, מרפדים תחתית תבנית פאי ומקפיאים לפחות 10 דקות.

מלית שוקולד:

20 גרם דבש (כף)

70 גרם חמאה (5 כפות)

170 גרם שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו

190 גרם שמנת מתוקה (3/4 חבילה)

מרתיחים את השמנת עם הדבש, ומוזגים מעל השוקולד והחמאה המונחים בקערה חסינת חום.

מחכים דקה ומערבבים בעזרת לקקן עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

מוזגים לתחתית הפאי שהכנו. מניחים במקרר להתייצבות, כחצי שעה.

מרנג חרוך:
250 גרם חלבון ביצה (כ-6-7 ביצים)

קורט מלח

300 גרם סוכר (1/2 1 כוסות)

מעל בין מארי, טורפים את החלבונים, המלח והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.

מעבירים למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים כ-5 דקות עד שמתקבל מרנג יציב מאוד.

מפזרים על הפאי ושורפים את המרנג עם ברנר.

חג שמח !

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כרמית קינוח פאי סמורס צלם אנטולי מיכאלו | סקירה דוסיז צרכנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
מבצעים
מבצעים
ביתר דייס
ביתר דייס חגיגת מבצעים | סקירה
ריאיון השבוע
001-microphone
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
רכב
רכב
תיירות ונופש
בילויי