0

לייקים

חורף חם ומפנק עם "אחוה"

"אחוה" והשף אבי ביטון מגישים לרגל החורף מתכון מתוק ומפנק במיוחד: עוגיות טחינה ללא גלוטן

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף השף אבי
ביטון, מגישים לרגל החורף מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן, בשילוב ממרח
שומשום עם סילאן.

העוגיות קלות להכנה, נימוחות וטעימות להפליא, מתאימות
להגשה לצד שתייה חמה, לקחת ביס ולהתענג.


חורף נעים!


מצרכים (לכ-20 עוגיות):
400 גרם ממרח שומשום עם  סילאן של "אחוה"
1 ביצה גודל L
1 כפית תמצית וניל
1/8 כפית מלח דק
100 גרם (3/4 כוס) קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
25-30 שקדים שלמים

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים במעבד מזון ממרח שומשום, ביצה, קורנפלור, אבקת אפיה, ביצה,
    תמצית וניל מעט מלח ובוחשים היטב.
  3. מרטיבים מעט את הידיים. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של אגוז מלך
    ומניחים בתבנית, במרווחים. נועצים שקד במרכז כל כדור ופוחסים מעט.
  4. אופים בתנור במשך 10-15 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות.
  5. מוציאים, מצננים לחלוטין ומגישים.

השימוש במתכון בממרח שומשום עם סילאן של חברת "אחוה". כשרות בד"צ העדה החרדית ירושלים.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חורף חם ומפנק עם "אחוה". סקירה דוסיז צרכנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
מבצעים
מבצעים
ביתר דייס
ביתר דייס חגיגת מבצעים | סקירה
ריאיון השבוע
001-microphone
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
רכב
רכב
תיירות ונופש
בילויי