1

לייקים

המותג ברילה מציע מתכון לארוחת חג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה וקלה להכנה

שתפו:

המותג ברילה מציע מתכון לארוחת חג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה וקלה להכנה

שתפו:

הכוללת תמהיל של הגבינות, רוטב עשיר עם נגיעות פיקנטיות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב
קוואטרו פרומג׳יו

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו
לרוטב:
2 כפות חמאה
2 גבעולי תימין
1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%
30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת
30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
30 גרם גבינת פרמז'ן
30 גרם גבינת רוקפור


אופן הכנה:

  1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי.
    מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
  3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי
    הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.
    חג שבועות שמח וטעים!
    המתכון באדיבות ברילה

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים