2

לייקים

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר מציגים מתכון: לחמניות יוגורט

לחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן

שתפו:

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר מציגים מתכון: לחמניות יוגורט

לחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן

שתפו:

זמן עבודה זמן הכנה כמות מנות רמת קושי
15 דקות שעה ורבע 20 יחידות בינוני

רכיבים:
500 גרם קמח לבן מנופה

2 גביעי יוגורט מולר נטורל 1.7% (כל גביע 150 גרם)

100 גרם חמאת רכה
כף גדושה שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
1/2 כוס חלב
מרכיבים להשלמה:
ביצה טרופה
2 כפות שומשום לבן
אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
  2. לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
  3. מכסים ומתפיחים למשך כשעה
  4. מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
  5. מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
  6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר

הלחמניות מזהיבות.
בתיאבון!

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים