0

לייקים

יום הגלידה הבינלאומי עם "אחוה" חברת "אחוה" מגישה מתכון מפנק ליום הגלידה הבינלאומי

גליליות מקפא חלוה

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, יחד עם
הקונדיטורית שמרית הילל, מגישים לרגל יום הגלידה הבינלאומי המצוין מידי
שנה ב-1 ביולי, מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת
עם ממרח חלוה.

גרסת הגלידה המענגת הזאת יכולה לשמש כקינוח, כמנת
ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה.


יום גלידה שמח!
מצרכים (לכ-8 גליליות):
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
1 כוס ממרח שומשום וקוקוס של חברת "אחוה"
1 חבילת גליליות למילוי
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט: שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג
אופן ההכנה:

  1. מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום
    וקוקוס בהדרגה.
  3. מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את
    שברי השוקולד.
  4. מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.
  5. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.  
  6. לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב