0

לייקים

פותחים את הקיץ עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קייצי ומפנק לרגל הקיץ

רביולי גבינות שמש

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה
ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון
של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות.


השימוש במנה ברביולי גבינות איכותי מבית "פסטה ריקו", עשוי מ-100% קמח
דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו, מנה קלאסית שלא
תוכלו להפסיק לאכול. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!
קיץ טעים ומהנה!


מצרכים (לכ-4 מנות):
1 חבילת  רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את
    הרביולי במשך כשתי דקות.
  2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז
    מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של
    החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
  3. להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח
    עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן
    מגורד.

כשרות מהדרין רבנות בית דגן ובד"ץ בית יוסף.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב