הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.
קיץ טעים ונעים!
מצרכים:
1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)
1/2 כוס מים
צרור עלי זעתר
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ-
1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק. - מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש
בתבלין זעתר מיובש. - בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.
כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית ירושלים.