0

לייקים

"משומשו" מגישה מתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה

יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה.

שתפו:

"משומשו" מגישה מתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה

יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה.

שתפו:

הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.


קיץ טעים ונעים!
מצרכים:
1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)
1/2 כוס מים
צרור עלי זעתר
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:

  1. למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ-
    1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.
  2. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש
    בתבלין זעתר מיובש.
  3. בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.

כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית ירושלים.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים