0

לייקים

יום תפוח האדמה הבינלאומי עם "פסטה ריקו"

חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון מנצח של ניוקי תפוח אדמה:

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד


חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה
איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום תפוח האדמה
הבינלאומי, מתכון של שף הבית רן מיכאלי לניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד.


השימוש במנה בניוקי מובחר של "פסטה ריקו", עשוי מתפוחי אדמה וחומרי
גלם איכותיים, מנה קלה להכנה, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מפנקת
לכל המשפחה. בתיאבון!


מצרכים (לכ-4 מנות):
2 חבילת ניוקי 200 גרם של "פסטה ריקו"
1 קוביית חמאה
12 עגבניות שרי שלמות
1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות
חופן עלי בייבי תרד טריים
2 כפות שמן זית
4-6 שיני שום קונפי
קורט מלח, פלפל ואגוז מוסקט
להגשה: גבינת תום עיזים או פרמז'ן מגורדת
אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת, מוסיפים קוביית חמאה ושמן זית. מוסיפים את הבצל
    החתוך ומטגנים היטב עד להזהבה. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז
    מוסקט.
  2. חולטים את שתי חבילות הניוקי במים רותחים מומלחים למשך כדקה
    ומסננים.
  3. מוסיפים את הניוקי למחבת וצורבים היטב לקבלת מעטה מעט פריך.
  4. מוסיפים למחבת את עגבניות השרי השלמות, 4-6 שיני שום קונפי וחופן
    עלי בייבי תרד. מקפיצים את כל המרכיבים יחד.
  5. מסדרים את המנה בצלחת, מגרדים מעל גבינת תום עיזים או פרמז'ן
    ומגישים.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב