0

לייקים

מתכון לקינוח חגיגי, טבעוני, בריא ומקורי

מתכון להכנת עוגת מנגו מאצ'ה - ללא אפייה.

לרגל חגי תשרי, מומחי המזון של המותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון לקינוח חגיגי:
עוגת מנגו מאצ'ה ללא אפייה. מדובר בעוגה טבעונית, בריאה ומקורית שמתאימה לכל אירוח.


המתכון קל ומהיר להכנה.
אז מה צריך בשביל 20 ס"מ של עוגה:
מרכיבים לשכבת הבסיס של העוגה:
400 גרם אגוזי קשיו שהושרו למשך לילה שלם
100 גרם אגוזי מלך
70 גרם גרעיני דלעת
6 תמרים מג'הול
1 כף שמן קוקוס מומס
1 כף סירופ פירות
את כל אלו טורפים במעבד מזון עד לתערובת קצוצה אותה מרפדים בתוך תבנית כשכבת הבסיס
של העוגה.
מרכיבים לשכבת המאצ'ה:
200 גרם קשיו
4 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפיות אבקת מאצ'ה
3 כפות סירופ פירות
3 כפות שמן קוקוס מומס
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מרכיבים לשכבת מנגו:
1 מנגו
שאריות אגוזי קשיו
6 כפות שמן קוקוס מומס
4 כפות סירופ פירות
2 כפות מיץ לימון סחוט

מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם אחיד.

אופן הכנה:
יוצקים מחצית ממלית המנגו על גבי הבסיס אותו ריפדנו על גבי התבנית, מכניסים למקפיא למשך
שעה שלמה עד להתייצבות. לאחר מכן, יוצקים על גבי שכבת המנגו את מילוי המאצ'ה, מיישרים
ומקפיאים שוב לשעה. לבסוף מוסיפים את מילוי המנגו הנותר, מכניסים שוב למקפיא ומוציאים 30
דקות לפני ההגשה. ניתן לקשט את העוגה במנגו טרי מעל, גרעיני דלעת ופרחים אכילים.
חג שמח ובריא

האבקת מאצ'ה בכשרות OU

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב