0

לייקים

מתכון לקסטת גבינה ושוקולד

קסטת גבינה ושוקולד אמיתית

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

מתכון לקסטת גבינה ושוקולד

קסטת גבינה ושוקולד אמיתית

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

כ-20 מנות
זמן הכנה : כארבע שעות
המצרכים:
500 גרם ביסקוויטים

למילוי:
2 מכלים של שמנת מתוקה טרה
חצי כוס חלב טרה
500 גרם גבינה לבנה 5% טרה
3 כפות סוכר
קופסת אינסטנט פודינג וניל
1 קופסא גבינת שוקולד מוו של טרה
אופן ההכנה:

  1. מקציפים יחד את כל חומרי המילוי פרט לגבינת השוקולד מוו, עד קבלת קרם יציב.
  2. מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת ומערבבים בה את גבינת השוקולד מוו.
  3. מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הוניל.
  4. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
  5. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך שכשלוש שעות.
  6. חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה
    ומגישים.
    בתיאבון

דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה