כ-20 מנות
זמן הכנה : כארבע שעות
המצרכים:
500 גרם ביסקוויטים
למילוי:
2 מכלים של שמנת מתוקה טרה
חצי כוס חלב טרה
500 גרם גבינה לבנה 5% טרה
3 כפות סוכר
קופסת אינסטנט פודינג וניל
1 קופסא גבינת שוקולד מוו של טרה
אופן ההכנה:
- מקציפים יחד את כל חומרי המילוי פרט לגבינת השוקולד מוו, עד קבלת קרם יציב.
- מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת ומערבבים בה את גבינת השוקולד מוו.
- מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הוניל.
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
- מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך שכשלוש שעות.
- חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה
ומגישים.
בתיאבון