0

לייקים

מתכון סתיו מנצח: סמבוסק מועשר בחלבון

עם בוא הסתיו, מציעה הרבלייף את גרסת הבריאות למאכל האהוב – סמבוסק.

החידוש המרענן טמון בתוספת החלבון ההופכת את הסמבוסק המסורתי למועשר
בחלבון, מזין ובריא.
סמבוסק עשיר בחלבון


מרכיבים:
לבצק:
גביע יוגורט בטעם טבעי
180 גרם קמח כוסמין מלא
3 כפות מדידה אבקת חלבון או 2 כפות מדידה אבקת חלבון ו-1 אבקת מרק עגבניות
גורמה
חצי שקית אבקת אפיה
קורט מלח
2 ביצים
שומשום או קצח
למילוי:
2 עגבניות, חתוכות לקוביות
גבינה לבחירה: מוצרלה / פטה / בולגרית
עשבי תבלין: בזיליקום, אורגנו
זיתים
אופן ההכנה:

  1. להכנת הבצק:
    להניח בקערה את קמח הכוסמין, אבקת האפיה, מלח, יוגורט, ביצים, אבקת החלבון
    (ואם תרצו גם אבקת מרק עגבניות גורמה) ולערבב היטב. ללוש עד שיוצא בצק אחיד
    (אפשר לקרר מעט בסוף הלישה).
  2. להכנת המילוי:
    להניח בקערה את כל המרכיבים ולערבב.
    אם רוצים רוטב עגבניות: להניח את העגבניות בבלנדר ולהוסיף כף שטוחה של אבקת
    מרק עגבניות. לטחון למרקם אחיד. להוסיף לרוטב את הגבינה, עשי התיבול וזיתים או
    כל תוספת שהיא לטעמכם.
  3. לחמם תנור ל-180 מעלות. לרדד את הבצק למשטח אחיד, אפשר לקמח מידי
    פעם. לקרוץ עיגולים ולמלא כל עיגול במילוי. לסגור לחצי ירח ולהדק מסביב עם
    מזלג. להבריש כל סמבוסק בביצה ולפזר מעט שומשום או קצח. להכניס לתנור ל-
    10-15 דקות עד שמשחים.

מוצרי הרבלייף בכשרות -בד"ץ Lakewood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב

סגורים,אפשר לחזור בצאת שבת.

היום שבת

אנא חזור 07:59