0

לייקים

מתכון בריאות סתווי מנצח: לחם בננה מועשר בחלבון

עם בוא הסתיו, מציעה הרבלייף מתכון בריאות ללחם בננה מועשר בחלבון

שתפו:

מתכון בריאות סתווי מנצח: לחם בננה מועשר בחלבון

עם בוא הסתיו, מציעה הרבלייף מתכון בריאות ללחם בננה מועשר בחלבון

שתפו:

שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה. מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם
כקינוח בריא.
לחם בננה (12 פרוסות)

תבנית אינגליש קייק רחבה
מרכיבים:
2 כפות מדידה אבקת חלבון
1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין
2 בננות בשלות
2 ביצים L
80 מ"ל מים
75 מ"ל שמן זית
75 מ"ל סירופ מייפל
225 גרם קמח מלא
1 כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית קינמון
תוספות: שברי אגוזים מלך
טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים
אופן הכנה:

  1. בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
  2. להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
  3. בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת
    הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
  4. לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
  5. להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
  6. למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות.
  7. לצנן

ערכים לפרוסה אחת:

קק"לחלבון, גרםפחמימה, גרםשומן, גרםסיבים, גרם
2492138.475.3

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים