1

לייקים

יום הלחם הבינלאומי עם "אחוה"

"אחוה" והאופה תומר בלס מגישים: סנדוויץ' פתוח

שתפו:

יום הלחם הבינלאומי עם "אחוה"

"אחוה" והאופה תומר בלס מגישים: סנדוויץ' פתוח

שתפו:

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה לרגל יום הלחם
הבינלאומי, החל מידי שנה ב-16 לאוקטובר, מתכון פשוט וקל להכנה יחד עם
אופה הלחם הירושלמי תומר בלס ("הלחם של תומר"):

סנדוויץ' פתוח, עשיר בטעמים ומענג. מחית ארטישוק עם טחינה גולמית ולימון, מוגשת על פרוסת
לחם טרייה, מעליה קוביות עגבנייה וגרידת לימון, יהפכו כל ביס לחלומי במיוחד.


יום הלחם הבינלאומי שמח ובתיאבון!
מצרכים:
1 פרוסת לחם לבן
2 לבבות ארטישוק מבושלים
2 כפות טחינה גולמית
1 גרידת לימון וכף מיץ לימון
1 עגבנייה
1/2 כפית רוטב בלסמי
צרור עלי שום ירוק/בצל ירוק

אופן ההכנה:

  1. בקערת נירוסטה מניחים לבבות ארטישוק מבושלים עם טחינה גולמית
    ומועכים. מוסיפים לימון, מים, מלח ומכינים כמו טחינה.
  2. מניחים פרוסת לחם לבן ומורחים מעליה את ממרח הארטישוק.
  3. בצלחת נפרדת מערבבים גרידת לימון עם רצועות של עלי השום או
    הבצל הירוק וקוביות של עגבנייה. מערבבים ומניחים מעל הארטישוק.
  4. מזלפים מעל הכל מעט קרם בלסמי מצומצם ונהנים.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים