0

לייקים

יום הפסטה הבינלאומי עם "פסטה ריקו"

חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קלאסי של פסטה טרייה ברוטב מנצח

פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה
איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי,
מתכון לפסטה קלאסית מסוג בוסיאטה, עם רוטב בולונז עשיר, מבשר טחון
ורוטב עגבניות.

השימוש במנה בפסטה בוסיאטיה קלאסית של "פסטה ריקו",
פסטה פרמיום עשויה 100% חיטת דורום, עם אחוז חלבון גבוה. המנה עשירה
וטעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל
המשפחה.


יום פסטה בינלאומי שמח!


מצרכים (לכ-4-5 מנות):
1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית של "פסטה ריקו"
500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני
1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז של "פסטה ריקו" (680 גרם)
2 עלי דפנה
4-5 עלי טימין
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח ופלפל שחור
1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)
 אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון
    עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.
  2. מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים
    היטב. מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה
    מאוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.
  3. מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).
  4. יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.

כשרות מהדרין רבנות בית דגן ובד"ץ בית יוסף.

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

VER 0.6

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב

סגורים,אפשר לחזור בצאת שבת.

היום שבת

אנא חזור 08:04