0

לייקים

חוגגים חנוכה עם "פסטה ריקו"

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל חנוכה מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינה

שתפו:

חוגגים חנוכה עם "פסטה ריקו"

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל חנוכה מתכון מקורי לרביולי מטוגן מצופה בגבינה

שתפו:

רביולי מטוגן על מצע פולנטה


חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה
איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חנוכה, מתכון מיוחד לרביולי
מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על
מצע של פולנטה.

השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה
ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו". המנה טעימה להפליא, קלה להכנה
ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.


חג חנוכה שמח!
מצרכים (לכ- 2-3):
1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"
1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)
1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)
100 גרם עלי תרד טריים
100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון: שמן קנולה
להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

 אופן ההכנה:

  1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
  2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת
    הגשה שטוחה.
  4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית
    ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

כשרות מהדרין רבנות בית דגן ובד"ץ בית יוסף.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים