0

לייקים

לרגל יום התה הבינלאומי מתכון מעניין

מלבי עשיר בחלבון עם סירופ על בסיס תה

שתפו:

לרגל יום התה הבינלאומי מתכון מעניין

מלבי עשיר בחלבון עם סירופ על בסיס תה

שתפו:

לרגל יום התה הבינלאומי שחל ב 15.12, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה
המשופרת והבריאה להכנת מלאבי עשיר בחלבון , עם סירופ פטל על בסיס תה , מתוך
ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים
מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.


מלבי (2 מנות)
רכיבים:
½ ליטר חלב דל שומן
¼ כוס קורנפלור
2 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 וניל/ וניל למהדרין
1 כפית דבש
½ כפית תמצית וניל

לסירופ פטל:
½ כפית תה צמחי נמס פטל
1 כפית דבש
¼ כוס מים

להגשה:

1 כף גרגרי רימון
1 כף שבבי קוקוס קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
1 כף פיסטוקים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה, טחון דק

אופן ההכנה:

  1. מניחים 1 כוס חלב ואת הקורנפלור בסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד
    שהקורנפלור נמס וללא גושים.
  2. מוסיפים את החלב הנותר, אבקת הפורמולה, הדבש ותמצית הווניל ומבשלים
    תוך כדי ערבוב עד לתערובת סמיכה ומבעבעת.
  3. מחלקים את המלבי לכוסות הגשה ומצננים במקרר.
  4. להכנת הסירופ, מניחים את המים, הדבש והתה הנמס בסיר קטן ומביאים
    לרתיחה. מבשלים 2 דקות ומסירים מהאש. מצננים לחלוטין.
  5. יוצקים כפית של הסירופ מעל המלבי. מפזרים גרגרי רימון, שבבי קוקוס
    ופיסטוק טחון ומגישים.
קק"לחלבון, גרםפחמימה, גרםשומן, גרם
3261447.69.7


(ערכים תוזנתיים למנה אחת)


אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים