1

לייקים

לרגל יום התה הבינלאומי מתכון להכנת תה מאצ'ה רותח

לחמם את החורף גם בריא, גם טעים, וגם מחמם!

שתפו:

לרגל יום התה הבינלאומי מתכון להכנת תה מאצ'ה רותח

לחמם את החורף גם בריא, גם טעים, וגם מחמם!

שתפו:

כשדצמבר בפתח ועימו הגשם והקור, זה הזמן לציין את יום התה הבינלאומי החל מידי שנה ב – 15
לדצמבר.


תה המאצ'ה היפני הפך לאחרונה לטרנד שכבש את המערב, בזכות הסגולות הידועות ויתרונותיו
הבריאותיים בהיותו: עשיר בנוגדי חמצון וחומצות אמינו, מסייע בהפחתת הכולסטרול הרע, מזרז
חילוף חומרים ואפילו מרגיע! – כל מה שצריך על מנת לעבור את החורף בשלום.


מומחי המזון של "22 קרבון – 22 Carbon ", מבית אירני סחר, שהשיקה בישראל משקה מאצ'ה
טבעי, העשוי מ-100% אבקת תה ירוק יפני מסורתי, ממליצים לאמץ בחורף , לפחות פעם אחת
ביום, באופן קבוע – כוס מאצה חם, טעים, בריא, קל להכנה ומתאים גם לאירוח בבית.

מתכון להכנת מאצ'ה לאטה:

  1. חצי כפית אבקת תה מאצ'ה Heapwell
  2. ¼ כוס מים רותחים.
  3. ½ כוס חלב חם/חלב שקדים חם.
  4. 1 כפית סוכר או דבש או כל ממתיק כלשהו.
    אופן הכנה:
  5. מוסיפים את אבקת המאצ'ה לכוס.
  6. מוסיפים מים רותחים ומערבבים היטב כחצי דקה.
  7. מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף. (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).
  8. מוסיפים בנדיבות את החלב החם/חלב השקדים החם.
  9. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.

ניתן לרכוש באתר האונליין Carbon 22.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים