1

לייקים

לרגל יום התה הבינלאומי מתכון להכנת תה מאצ'ה רותח

לחמם את החורף גם בריא, גם טעים, וגם מחמם!

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

לרגל יום התה הבינלאומי מתכון להכנת תה מאצ'ה רותח

לחמם את החורף גם בריא, גם טעים, וגם מחמם!

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

כשדצמבר בפתח ועימו הגשם והקור, זה הזמן לציין את יום התה הבינלאומי החל מידי שנה ב – 15
לדצמבר.


תה המאצ'ה היפני הפך לאחרונה לטרנד שכבש את המערב, בזכות הסגולות הידועות ויתרונותיו
הבריאותיים בהיותו: עשיר בנוגדי חמצון וחומצות אמינו, מסייע בהפחתת הכולסטרול הרע, מזרז
חילוף חומרים ואפילו מרגיע! – כל מה שצריך על מנת לעבור את החורף בשלום.


מומחי המזון של "22 קרבון – 22 Carbon ", מבית אירני סחר, שהשיקה בישראל משקה מאצ'ה
טבעי, העשוי מ-100% אבקת תה ירוק יפני מסורתי, ממליצים לאמץ בחורף , לפחות פעם אחת
ביום, באופן קבוע – כוס מאצה חם, טעים, בריא, קל להכנה ומתאים גם לאירוח בבית.

מתכון להכנת מאצ'ה לאטה:

  1. חצי כפית אבקת תה מאצ'ה Heapwell
  2. ¼ כוס מים רותחים.
  3. ½ כוס חלב חם/חלב שקדים חם.
  4. 1 כפית סוכר או דבש או כל ממתיק כלשהו.
    אופן הכנה:
  5. מוסיפים את אבקת המאצ'ה לכוס.
  6. מוסיפים מים רותחים ומערבבים היטב כחצי דקה.
  7. מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף. (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).
  8. מוסיפים בנדיבות את החלב החם/חלב השקדים החם.
  9. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.

ניתן לרכוש באתר האונליין Carbon 22.

דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה