אפשר להפוך את הכנת ארוחת הצהריים לסוג של בילוי ותעסוקה משותפת עם הילדים. זוגלובק מציגים מתכונים קלים פשוטים וטעימים להכנה בבית עם המוצר שנמצא בכל מקרר בכל בית בישראל ואהוב על כל ילד – הנקניקיות
תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה
45 דק' זמן הכנה
רכיבים
- חבילת נקניקיות עוף של זוגלובק
- 4 כפות שמן
- 2 בצלים קצוצים
- 2 שיני שום כתושות
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח, פלפל ופפריקה חריפה/מתוקה
אופן ההכנה
- בסיר בעל תחתית רחבה מחממים שמן, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים שום, בטטה, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
- מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי טעם, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים. אם יש צורך – מוסיפים מים, כדי שהתבשיל לא ידבק לסיר.
- מוסיפים נקניקיות ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.
אומלט עם נקניקיית עוף ובקר – הספרדייה מסדרת נקניקיות ריינהולדס
אומלט מנצח שאי אפשר לעמוד בפניו, מפיץ ריחות מפתים, משביע והכי טעים.
זמן הכנה 20 דק'
רכיבים
חבילה נקנקיות הודו בקר ספרדייה ריינהולדס
- 5 ביצים
- 2-3 כפות מים
- 1 פלפל אדום חתוך גס
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות גדולות
- 1 תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות
- 2-3 גבעולי בצל ירוק/עירית
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מטגנים את הבצל והפלפל האדום במחבת או בסיר עם ידית מתכת עד להזהבה.
- מוסיפים למחבת/לסיר את חתיכות הנקניקיות לפי הגודל הרצוי, ומטגנים עוד כמה דקות.
- טורפים בקערה את הביצים וקצת מים, ומוסיפים למחבת/לסיר. אפשר להוסיף גם את הבצל הירוק/העירית.
- מכניסים את המחבת/הסיר לתנור לכ-15 דקות, עד אשר האומלט נראה יציב ומוכן.