0

לייקים

לאוהבי השוקולד: קינוח מושלם ומועשר בחלבון

עוגיות שוקולד ואגוזי לוז מועשרות בחלבון

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

לאוהבי השוקולד: קינוח מושלם ומועשר בחלבון

עוגיות שוקולד ואגוזי לוז מועשרות בחלבון

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

במיוחד לחובבי השוקולד, הרבלייף מנדבת מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם
בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז!


עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות)
מרכיבים:
לעוגיות:
2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד
60 גרם שיבולת שועל
1 בננה בשלה, מעוכה
1 כף דבש
1 כף חמאת אגוזי לוז

ציפוי (לא חובה):
20 גרם שוקולד מריר, מומס
1 כף אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
עוגיות:
מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת
אחידה.
מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.
ציפוי:
מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות
להגשה.

ערכים תזונתיים ליחידה:

אנרגיה (קק"ל)חלבון, גרםפחמימות, גרםסוכר, גרםשומן, גרם
97313.553.8

דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה