0

לייקים

פאי – לא מה שחשבתם …

הרבלייף עם פאי טונה מועשר בחלבון

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

פאי – לא מה שחשבתם …

הרבלייף עם פאי טונה מועשר בחלבון

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

במיוחד לחובבי הפאי, הרבלייף מנדבת מתכון מפתיע שמתאים גם כמנה עיקרית וגם
כארוחה קלה לבוקר או לערב בריא ומועשר בחלבון: פאי טונה מועשר בחלבון
פאי טונה מועשר בחלבון
תבנית בקוטר 15 ס"מ.
רכיבים
1 כף שמן זית
1 בצל, קצוץ דק
1 שן שום, כתושה
100 גרם טונה במים
3 חלמונים
4 כפות מדידה אבקת חלבון
100 גרם גבינה לבנה
1 כף מים
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה, להגשה
אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 15 ס״מ במעט שמן.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מוסיפים את
    הבצל ומטגנים עד לריכוך והזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מצננים.
    מוסיפים את הטונה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  3. מניחים את החלמונים בקערה ומקציפים לבלילה תפוחה ובהירה. מוסיפים את
    אבקת החלבון, הגבינה הלבנה והמים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב
    לבלילה אחידה.
  4. מחממים מחבת בקוטר 15 ס״מ מעל להבה בינונית. מברישים במעט שמן
    ויוצקים מחצית מהבלילה לשכבה אחידה. מערסלים בעדינות את המחבת לציפוי
    הדפנות בבלילה ומטגנים עד שהחביתית התייצבה
  5. מפזרים מעל את תערובת הטונה והבצל ויוצקים מעל את מחצית הבלילה הנותרת
    לכיסוי התערובת.
  6. מעבירים לתבנית האפיה ואופים בתנור 15 דקות עד להזהבה. מצננים מספר
    דקות לפני שהופכים את הפאי על צלחת הגשה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה
    ומגישים, מומלץ עם יוגורט בצד.
דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה