0

לייקים

לכבוד שבועות: קינוחים חלביים שיתאימו לשולחן החג

המומחים של Beko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מגוון אופציות לקינוחים חלביים וטעימים

שתפו:

לכבוד שבועות: קינוחים חלביים שיתאימו לשולחן החג

המומחים של Beko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מגוון אופציות לקינוחים חלביים וטעימים

שתפו:

לכבוד חג השבועות, חג מאכלי חלב ממגוון סוגים. בין הפשטידות, הלזניות והסלטים המושקעים חשוב לא לשכוח
את הקינוחים החלביים שסוגרים כל ארוחה. בכדי לעשות לכם את הבחירה קלה יותר, המומחים שלBeko , מותג
מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מגוון אופציות לקינוחים חלביים וטעימים שכל אחד יכול להכין.


עוגת גבינה חמה
רכיבים:
100 גרם חמאה
300 גרם גבינת פילדלפיה
100 גרם חלב
8 חלמונים
13 חלבונים
60 גרם קמח
60 גרם עמילן תירס
130 גרם סוכר
מעט אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:

  1. נרפד תבנית אפיה עגולה בקוטר 28 ס"מ בנייר אפיה. חשוב שנייר האפיה יעלה על קצה התבנית לפחות
    ב-5 סנטימטר.
  2. נחמם תנור ל-135 מעלות.
  3. נמיס בעדינות את החמאה עם החלב בסיר גדול, נוסיף את גבינת הפילדלפיה ונערבב.
  4. נעביר את התערובת לקערה ונקציף בעזרת מטרפה.
  5. בקערה נוספת, נקציף את החלמונים ונערבב עם תערובת החמאה, החלב והגבינה.
  6. בעזרת מסננת או נפה, נוסיף את הקמח ואת עמילן התירס לקערה וערבבו את הכל עד שתקבלו תערובת
    חלקה.
  7. נקציף את החלבונים בקערה, נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
  8. נקפל את הקצפת לתוך התערובת בצורה עדינה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  9. נעביר את החומרים לתבנית מרופדת נייר אפיה.
  10. נכניס את העוגה לתנור החם לאפיה איטית של 70 דקות.
  11. נוציא את העוגה בעדינות מהתנור וניתן לה להצטנן במשך 5 דקות, ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה.
  12. מומלץ להגיש את העוגה חמה.

מקרונים לימוניים

רכיבים:
4 חלבונים
קורט מלח
50 גרם סוכר
110 גרם שקדים טחונים
150 גרם אבקת סוכר
גרידה מחצי לימון
גביע גבינת מסקרפונה
נענע יבשה
גרידה מחצי לימון
אופן ההכנה:

  1. בקערה נקציף את 4 החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
  2. נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת מרקם חלק.
  3. בקערה נוספת נערבב את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.
  4. נקפל את הקצף שנוצר לתוך תערובת השקדים והסוכר עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  5. נוסיף מעט גרידת לימון.
  6. על תבנית המרופדת בנייר אפיה, נזלף עיגולים בעזרת שקית זילוף.
  7. נכניס לתנור על 150 מעלות ל-10 דקות אפיה.
  8. נכין את המלית: נערבב את גבינת המסקרפונה ביחד עם הנענע היבשה וגרידת הלימון על מנת לקבל
    מלית מעט חמצמצה.
  9. נוציא מהתנור את העוגיות ונזלף מהמלית על מרכז 2 עוגיות על מנת ליצור מקרון מושלם.

  1. פבלובה תותים וקצפת
  2. רכיבים:
    3 חלבונים
    קורט מלח
    150 גרם סוכר
    150 גרם קמח
    רבע כפית צבע מאכל אדום
    גביע ריבת תותים
    מיכל קצפת מוכנה
    חבילת תותים טריים
    אופן ההכנה:
  3. בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
  4. נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
  5. נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.
  6. נוסיף את צבע המאכל האדום ובתנועת קיפול נערבב עד לקבלת תערובת אחידה וורודה.
  1. בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.
  2. בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.
  3. נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפיה.
  4. נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים, נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני
    מעל.
  5. נפזר קצפת ותותים ונגיש.

כדורי קוקוס שוקולד "באונטי" ביתיים
רכיבים:
100 גרם קוקוס טחון
200 מ"ל חלב מרוכז
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:

בקערה נערבב את הקוקוס ואת החלב המרוכז.

נכדרר כדורים מהעיסה.

נחתוך את השוקולד ונמיס אותו.

נצפה כל כדור בשוקולד.

ניתן לפזר מעט קוקוס מעל.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים