0

לייקים

ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס

מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב המתכון בחסות המותג KENWOOD

שתפו:

ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס

מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב המתכון בחסות המותג KENWOOD

שתפו:

הכי כיף לנשנש

השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף, במסגרתו
יציגו מתכונים ייחודיים ומפתיעים בחסות המותג KENWOOD. המתכונים יעלו במתחם
מיוחד באתר ובדיגיטל פודי


מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על
הטעם הנפלא! הכי כיף להכין אותו למשפחה בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת ועוד
שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי
ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול! מאת קרין גורן:
ריבועי גבינה (20 מנות):
מצרכים:
1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל
1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד
500גרם גבינת מסקרפונה
2ביצים L
אופן הכנה
פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה
ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.

מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
מצננים לפני שפורסים ואוכלים.


במתכון השתמשה קארין גורן במיקסר פטיסייר של KENWOOD עם משקל מובנה,
ממיס ופלטת חימום להתפחת בצק.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים