לרגל יום השוקולד הבינלאומי שחל ב 7.7, חברת הרבלייף מנדבת מתכון שוקולדי
מנצח: עוגיות שוקולד רכות! עם טיפ אחד מפתיע…
רכיבים
7 כפות מדידה שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד
1 כף מדידה אבקת חלבון
¼ כוס מים
1 ביצה
1 חלבון ביצה
15 גרם פצפוצי שוקלד מריר
אופן הכנה:
לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה
עם כף לצקת לתבנית מרופדת נייר אפייה
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות
לתת לעוגיות להתקרר רבע שעה.
טיפ: אפשר לפזר מעל העוגיות קצת מלח גס או אגוזים.