1

לייקים

חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון לפיצה רביולי אפויה

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון משגע לפיצה הכי מקורית שתטעמו

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון לפיצה רביולי אפויה

חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון משגע לפיצה הכי מקורית שתטעמו

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם רון יוחננוב, מתכון מעולה וקל הכנה לפיצה הכי מקורית שיש: פיצה רביולי אפויה. פיצה על בסיס משגע של רביולי בטטות מפסטה טרייה וטעימה, רוטב עגבניות וגבינה, אפוייה בתנור.

מומלץ להכין את הפיצה עם הילדים, להוסיף תוספות שאתם אוהבים ולקצור מחמאות.
חופש גדול שמח!


מצרכים (לכ- 4-5 מנות):
2 שקיות רביולי בטטה טרייה של "פסטה ריקו"
150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
לרוטב העגבניות:
2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
1 כפית סילאן או דבש
1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק
קורט מלח / פלפל שחור


 אופן ההכנה:

מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב – לא צריך לבשל את הרביולי!

מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה
המגורדת. ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד.

מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה
והגבינה מותכת. מגישים חם.

דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה