1

לייקים

חגיגת קיץ עם "פרימור"

מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש מתכון לרגל הקיץ

שתפו:

חגיגת קיץ עם "פרימור"

מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש מתכון לרגל הקיץ

שתפו:

מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן סנגרייה תפוחים

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל,
מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל
קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. קוקטייל על בסיס יין
לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות המושלמת. מוגש
עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.
קיץ נעים!


מצרכים (לכ- 6 מנות):
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר
להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע
 אופן ההכנה:

  1. בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון
    וגרגירי הרימון.
  2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם
    משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור
    למשך שעה לפחות.
  3. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
  4. מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד
    עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע
    טריים.

לרוויה!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים