1

לייקים

רוצים מתכון בשרי טוב? קפוסטה – מאכל עדות פולני

מתכון מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, צילום גל בן זאב באדיבות סולתם

שתפו:

רוצים מתכון בשרי טוב? קפוסטה – מאכל עדות פולני

מתכון מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, צילום גל בן זאב באדיבות סולתם

שתפו:

מצרכים לסוטאז'׳ 28 ס״מ:
4 כפות שמן זית
6 נקניקיות עוף או עגל מעושנות, חתוכות לפרוסות עגולות
1 בצל לבן קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 כרוב סגול בינוני קצוץ גס
2 כפות סוכר דמררה
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות זרעי קימל
2 כפות חומץ תפוחים
1 ליטר ציר ירקות או עוף או מים
מלח לפי הטעםֿ
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן זית בסוטאז׳ ומטגנים את הנקניקיות להזהבה.
  2. מוציאים את הנקניקיות ושומרים בצד.
  3. באותו סוטאז׳, מוסיפים מעט שמן ומזהיבים קלות את הבצל.
  4. מוסיפים שום ומערבבים יחדיו במשך כדקה.
  5. מוסיפים את הכרוב ומערבבים יחדיו.
  6. מתבלים בסוכר, חומץ, פפריקה, קימל, מלח ופלפל – מערבבים יחדיו.
  7. מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה.
  8. מוסיפים מים, משבצים את הנקניקות ומביאים לרתיחה ללא מכסה.
  9. מתקנים תיבול.
  10. מכסים את הסוטאג׳ ומבשלים במשך כ-15 דקות או עד שהכרוב רך ומוכן לאכילה.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים