שיפודי בננה ושוקולד מריר (4 מנות)
רכיבים:
4 כפיות של חמאת בוטנים או חמאת שקדים
בננה גדולה, פרוסה ל-12 פרוסות עגולות
4 שיפודי עץ
1/2 כוס של שוקולד מריר 72% קקאו ומעלה, מומס
2 כפות של שקדים קלויים, טחונים קלות במעבד מזון
הוראות הכנה:
- סדרו את 12 חתיכות הבננה על ארבעת השיפודים, כך שעל כל שיפוד יהיו 3 חתיכות
בננה. - זלפו על חתיכות הבננה מכל צידיהן חמאת בוטנים או שקדים.
- הניחו את השוקולד המומס בקערה וטבלו את שיפודי הבננה בקערת השוקולד. שימו
לב, כי השיפודים טבולים בשכבת שוקולד דקה. - פזרו את שבבי השקדים הקלויים מעל השוקולד, כך שיהיו בפריסה שווה סביב
השיפודים מכל הצדדים. - הניחו בתבנית את ארבעת השיפודים והקפיאו למשך 30 דקות, עד שהבננה והשוקולד
יתקשו.
ערכים תזונתיים: (למנת שיפוד)
קלוריות: 153
שומן: 9 גר'
חלבונים: 3 גר'
פחמימות: 17 גר'
התמונה להמחשה בלבד