0

לייקים

מתכון חגיגי לארוחת החג! המותג מאסטר שף מציע: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

מנה חגיגית שתשמח גם את הילדים וגם את המבוגרים. טעימה, קלה להכנה ומעשירה כל שולחן חג

שתפו:

מתכון חגיגי לארוחת החג! המותג מאסטר שף מציע: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

מנה חגיגית שתשמח גם את הילדים וגם את המבוגרים. טעימה, קלה להכנה ומעשירה כל שולחן חג

שתפו:

רכיבים (לתבנית בקוטר )26:

3 תפוחי אדמה לבישול

2 חלמונים

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל קלוף וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

4 כפות רסק עגבניות איטלקיות מאסטר שף

1 כוס מחית עגבניות מאסטר שף

1 כוס שימורי  אפונה

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ואפונה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות. מתבלים.
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים. מעל משטחים את הפירה בשכבה אחידה.
  6. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.

תגיות:

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים