4

לייקים

סדרת מתכונים למנות אחרונות לקראת סעודת החג – שנה מתוקה!

לקראת ארוחות החג, אנחנו ב"דוסיז צרכנות" מתכבדים לארח עבורכם את השף קונדיטור אורן סניקר לסדרת מתכונים למנות אחרונות לשלחן החג. ככה נסיים כל ארוחה מתוק יותר!

סדרת מתכונים למנות אחרונות לקראת סעודת החג – שנה מתוקה!

לקראת ארוחות החג, אנחנו ב"דוסיז צרכנות" מתכבדים לארח עבורכם את השף קונדיטור אורן סניקר לסדרת מתכונים למנות אחרונות לשלחן החג. ככה נסיים כל ארוחה מתוק יותר!

שתפו:


מגיש – שף קונדיטור אורן סניקר


אצל אורן הקונדיטוריה היא בית האומן ליצירות מאפה אמנותיות ומושלמות, את הידע שלו החליט
אורן לרכוש בבירות המאפים, פריז, איטליה ובריסל, שם הוא גם השתלם וגם עבד במסעדות יוקרה.
חלק מבין גולשי האתר וודאי טעמו מיצירותיו בחופשות יוקרה בחו"ל שם הוא עבד מספר פעמים
בחופשות כשרות ייעודיות לציבור החרדי.

ניתן להזמין את השף קונדיטור אורן סניקר לסדנאות ואירועים פרטיים
מתכון:
טראפלס שוקולד
500 גרם שוקולד מריר
400 גרם מחית נוגט(ניתן להשיג בחנויות מתמחות)
150 גרם שקד פרוס קלוי
100 גרם פקאן קלוי

קולים את הפקאן והשקדים ומקררים בצד
ממיסים את הנוגט והשוקולד המריר יחד עד לחיבור אחיד ביניהם.
מוסיפים את הפיצוחים הקלויים ומערבבים.
משטחים לתוך מגש 30×30
ומקררים בחוץ ליממה.

למחרת חותכים לקוביות. אפשר לצפות בקקאו או להמיס שוקולד ולקרר טיפה, לשטח על שיש ולקרר
לגמרי ואז עם סכין חדה לחתוך לרצועות. מניחים לתוך מגש ואת הקוביות מגלגלים לתוך הרצועות
שוקולד ומפדרים באבקת סוכר

שנה מתוקה!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים