מגיש – שף קונדיטור אורן סניקר
אצל אורן הקונדיטוריה היא בית האומן ליצירות מאפה אמנותיות ומושלמות, את הידע שלו החליט אורן לרכוש בבירות המאפים, פריז, איטליה ובריסל, שם הוא גם השתלם וגם עבד במסעדות יוקרה.
חלק מבין גולשי האתר וודאי טעמו מיצירותיו בחופשות יוקרה בחו"ל שם הוא עבד מספר פעמים בחופשות כשרות ייעודיות לציבור החרדי.
ניתן להזמין את השף קונדיטור אורן סניקר לסדנאות ואירועים פרטיים
מתכון:
מקרון שוקולד
75 גרם שקד טחון מולבן
75 גרם אבקת סוכר מסונן
9 גרם אבקת קקאו
30 גרם(1 חלבון)
לערבב יחד הכל לתוך קערה לעיסה קשה ואחידה.
70 גרם סוכר
20 גרם מים
להרתיח לטמפרטורה של 118 מעלות (למי שאין מד חום להרתיח עד לרמה של בועות קטנות וצפופות)
במיקסר להקציף-
1 חלבון (30 גרם)
הרכבה:
להוסיף את הסירופ סוכר לחלבון המוקצף במיקסר ולהקציף עד שהמרנג מתקרר.
ובאופן ידני להתחיל להוסיף את המרנג לתוך השקדים עם הקקאו ולערבב בהתחלה יהיה קשה. לאחר מכן יתרכך ולערבב למסה אחידה .
לזלף עיגולים קטנים על מגש ולאחר מכן לדפוק את המגש קלות על השולחן או שיש להוציא בועות .
אופציה לפני אפייה לפזר אבקת זהב על המקרון
אפייה 140 מעלות 20 דקות
מילוי למקרון
250 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר.
להרתיח שמנת ולהוסיף שוקולד ולקרר כמה שעות במקרר
שנה מתוקה!