1 ק"ג קמח (לחם או חלה)
90 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים
20 גרם שמן
20 גרם מרגרינה
520 גרם מים
3 גרם מלח
- לערבב את כל החומרים יחד 3 דקות במהירות איטית ועוד 4 דקות במהירות בינונית
- להוציא מהמיקסר לכדרר את הבצק לכדור חלק ולהשאיר מנוחה של שעתיים
- לחלק לכדורים במשקל הרצוי ולהשאיר למנוחה של כמה דקות
- לקלוע לחלות להשאיר לתפיחה עד שיכפיל את עצמו
- למרוח ביצה ושומשום מעל
אפייה 180 מעלות 22-25 דקות. זמני האפייה משתנים מתנור לתנור
לכבוד שבת קודש!