0

לייקים

חוגגים ט"ו בשבט עם מנה מהטבע

"משק אחיה" והשף דוד ביטון מגישים: טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני

שתפו:

חוגגים ט"ו בשבט עם מנה מהטבע

"משק אחיה" והשף דוד ביטון מגישים: טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני

שתפו:

יצרנית שמן הזית הישראלי המובחר "משק אחיה", המתמחה בייצור שמן זית
הנחשב לשמן הזית הטוב בישראל,

מגישה לרגל ט"ו בשבט, יחד עם השף דוד
ביטון, מנה נפלאה, צבעונית וחגיגית, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון
סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים.

המנה קלה להכנה, מקסימה
ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע.


ט"ו בשבט שמח!

מצרכים (לכ-4 מנות):
240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות 
20 גרם שמן זית קורנייקי של "משק אחיה"  
4 מלפפון מיני 
2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים 
4 צנוניות חתוכות לקוביות
4 פרחי כרובית
1 בצל סגול
1/2 לימון
1 כף עירית קצוצה 
מעט עלי טימין
קורט מלח 
קורט פלפל שחור
מיץ מליים אחד 
1 כף שומשום קלוי 


אופן הכנה:

  1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי.
  2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה.
  3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול.
    מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין,
    מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור.
  4. מוסיפים פנימה את פרוסות הדג ומערבבים.
  5. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט, יוצקים כף ממיצי הירקות,
    מפזרים את השומשום הקלוי מעל ומגישים.

שמני הזית של משק אחיה בכשרות מהדרין לשכת הרבנות האזורית מטה בנימין ובהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים