1

לייקים

ברילה מגישה: ארוחה קלה להכנה וטעימה – פסטה ירוקים

המותג ברילה מציע מתכון מנצח של פסטה ירוקים! קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש- חגיגה שלצ ירוקים שיפה לגוף ולעין .

שתפו:

ברילה מגישה: ארוחה קלה להכנה וטעימה – פסטה ירוקים

המותג ברילה מציע מתכון מנצח של פסטה ירוקים! קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש- חגיגה שלצ ירוקים שיפה לגוף ולעין .

שתפו:

מרכיבים (5 מנות):


 1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי)
 6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.
 2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
 6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות
 4 שיני שום פרוס
 4 כפות שמן זית
 כוס יין לבן
 חצי כפית מלח
 כף סילאן
 חצי כפית פלפל שחור גרוס
 כפית קליפת לימון מגוררת
 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
 100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.

אופן ההכנה:

  1.  מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.
  2. במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות
  3. מוסיפים עלי מנגולד, שום,  מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן  ומביאים לרתיחה
    ומנמיכים את האש.
  4. מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.
  5.  מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.
  6. ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.
    המתכון באדיבות המותג "ברילה"

המוצר בכשרות בדצ מנצ'סטר

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים