0

לייקים

חורף חם ומפנק עם "אחוה"

"אחוה" והשף אבי ביטון מגישים לרגל החורף מתכון מתוק ומפנק במיוחד: עוגיות טחינה ללא גלוטן

שתפו:

חורף חם ומפנק עם "אחוה"

"אחוה" והשף אבי ביטון מגישים לרגל החורף מתכון מתוק ומפנק במיוחד: עוגיות טחינה ללא גלוטן

שתפו:

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף השף אבי
ביטון, מגישים לרגל החורף מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטן, בשילוב ממרח
שומשום עם סילאן.

העוגיות קלות להכנה, נימוחות וטעימות להפליא, מתאימות
להגשה לצד שתייה חמה, לקחת ביס ולהתענג.


חורף נעים!


מצרכים (לכ-20 עוגיות):
400 גרם ממרח שומשום עם  סילאן של "אחוה"
1 ביצה גודל L
1 כפית תמצית וניל
1/8 כפית מלח דק
100 גרם (3/4 כוס) קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
25-30 שקדים שלמים

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים במעבד מזון ממרח שומשום, ביצה, קורנפלור, אבקת אפיה, ביצה,
    תמצית וניל מעט מלח ובוחשים היטב.
  3. מרטיבים מעט את הידיים. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של אגוז מלך
    ומניחים בתבנית, במרווחים. נועצים שקד במרכז כל כדור ופוחסים מעט.
  4. אופים בתנור במשך 10-15 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות.
  5. מוציאים, מצננים לחלוטין ומגישים.

השימוש במתכון בממרח שומשום עם סילאן של חברת "אחוה". כשרות בד"צ העדה החרדית ירושלים.

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים