0

לייקים

פתיחה בימי קורונה חדש במתחם כיכר המוזיקה 'נפוליאון' – פטיסרי ובולונז'רי בסגנון פריזאי

אחת ההפתעות שמגיעות לאחרונה מירושלים הינה פתיחה של פנינה קולינארית חדשה במרכז העיר

לורנט לוי, היזם של מתחם כיכר המוזיקה בירושלים פתח השבוע את 'נפוליאון'- פטיסרי ובולונז'רי בסגנון פריזאי בהשראת הקפה האהוב עליו מילדות בפריז. עלות הקמת הפטיסרי נפוליאון נאמדת בכ 1.6 מיליון ₪ .

'נפוליאון' משתרעת על פני 130 מ"ר במתחם מעוצב עם כ-48 מקומות ישיבה בחלל המרכזי הפנימי ועוד כ40 מקומות ישיבה בחוץ. המקום מעוצב בסגנון הפטיסרי הפריזאי המוכר PAUL ובעיצובו של איש העסקים לורנט לוי, הבעלים של מתחם כיכר המוזיקה, אשר עיצב בעצמו את המקום בהשראת הפטיסרי האהוב עליו בפריז, עיר ילדותו.

המקום משרה אוירה רגועה, רומנטית, פריזאית ואיכותית מאד, נברשות תלויות, שולחנות שחורים קטנים וכסאות וכורסאות פזורים בחלל הפנימי והחיצוני.

המקום מותאם לתקופת הקורונה ומאפשר שרות עצמי – גם לקחת טייק אווי וגם להזמין מנות ולשלם באמצעות אפליקציה או באמצעות מסך טאץ' סטרילי שנמצא במקום. בכניסה למקום, ממדרחוב נחלת שבעה, מוצבות ויטרינות ובהן כריכים מושקעים במיוחד, סלטים בעבודת יד כמו בצרפת המורכבים מחומרי הגלם הטובים ביותר שיש, קינוחים בעבודת יד איכותיים ביותר, סושי, קישים, לביבות צרפתיות, מבחר מאפים ועוד. בנוסף מספק המקום גלידות בייצור עצמי, קרפ צרפתי ועוד הפתעות, הכל פרי ידה של שף  הגר קטני. כלל המוצרים ארוזים בחומרי אריזה ממוחזרים כשרובם מחומרים מתקלים, כולל הסכום, הצלחות והקערות, כחלק מתפיסתו של לורנט לוי לשמור על הסביבה.

שף הגר קטני החלה את דרכה כסושי שף בסושי רחביה, במשך שנים שימשה כסו שף של מסעדת אנג'ליקה המוכרת, לאחרונה העבירה סדנאות פרטיות ועבדה כשפית אישית לעשירון העליון וכעת אמונה על הצד הקולינרי, התפריט וניהול המטבח בנפוליאון. "נפוליאון היא התוספת החדשה ביותר למגוון הקולינרי העשיר במתחם כיכר המוזיקה המציע לכל אחד משהו שיוכל לקלוע לטעמו ולסגנונו. נפוליאון תוכננה ונבנתה במטרה להתאים לתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים, למצב הסוציו אקונומי של האנשים, לאפשר לכל אחד לקחת את המנה שחפץ במהירות ובבטיחות על פי כל כללי התו הסגול " אומרת השף הגר קטני.   

נפוליאון פטיסרי ובולונז'רי היא התוספת החדשה למגוון הקולינרי הרחב במתחם כיכר המוזיקה, שדווקא בימים אלה השתדרג עם מסך חדש בבמה המרכזית וריהוט חדש במסעדות המתחם. גם מוזיאון המוזיקה העברי עבר שדרוג והוכנסו בו תכנים חדשים. עלות ההשקעה של  לורנט לוי בשבועות האחרונים במתחם מוערך בלמעלה מ3 מיליון ₪!!!!!!!!!!!!!

בבמה המרכזית במתחם כיכר המוזיקה מתקיימות מספר פעמים ביום הופעות חיות של אמנים ויוצרים. הבמה פונה  אל מוזיאון המוזיקה העברי ואל המסעדות הממוקמות בו: המסעדה הבשרית 'כינור בכיכר', המסעדה החלבית נחמן, בר המוזיקה הבלו הול, הטאפאס בר הכי אין בירושלים- אנדולסיה, ומסעדת פיקולינו. למעשה זהו אחד המקומות היחידים באזור המספק חוויה של אוכל טוב והופעות אמנים שיכולים להופיע לפני 180 איש לפי כללי התו הסגול.

"דווקא בימים אלה חיפשתי לפתוח מקום המאפשר לספק מצד אחד מוצר איכותי ברמה הגבוהה ביותר, מעשה ידי שף שארוז וניתן לקחת ולאכול גם בבית ובמשרד ובמחירים שפויים" מציין לורנט לוי ומוסיף "התפריט בנפוליאון מורכב ממנות חלביות וצמחוניות כשרות ומספק חוויה מיוחדת בתקופת הקורונה שאין רבים כמוה במדינה. אני בטוח שתושבי ירושלים ואורחיה יהנו מהפטיסרי החדש שפתחנו ואני מזמין את כולם להגיע לבלות וליהנות ממתחם כיכר המוזיקה."

מה בתפריט:

בין הכריכים ניתן למצוא: נפוליאון  – לחם בריאות שלושה דגנים, לאבנה, ממרח ירוקים מרענן – פסטו כוסברה, חציל שרוף , פלפלים בזעתר וסלסת עגבניות פיקנטית ( 26 ₪), גרבלקס סלמון – לחם בריאות שלושה דגנים, סלייס סלמון כבוש מלא בטעמים, שמנת עירית, ממרח טפנד, צלפים, בצל סגול כבוש ועלי סלנובה ישראלי (32 ₪), ווג'י-טבעוני לחם בריאות שלושה דגנים, פלפלים עשירים בבלסמי, זוקיני צלוי, חצילים מטוגנים, אבוקדו ומטבל עגבניות אדמדמות לחות (26 ₪), טונה אדומה מעושנת – לחם בריאות שלושה דגנים, טונה מעושנת, ממרח לימון כבוש, איולי שאלוט, קורנישונים ועלי סלנובה ישראלית ( 39 שח).

בין הסלטים: ניסואז –  חסה אייסברג ירוקה ורעננה, טונה, תפו"א בייבי, ביצי שליו קורנישונים ווינגרט שאלוט (39 ₪), עדשים שחורות- בוסט כוח-עדשים שחורות, ירקות מובחרים קצוצים, חציל שרוף, גבינת פטה ויוגורט טחינה מלא בסידן ( 36 ₪), קינואה צבעונית – קינואה צבעונית, עלי רוקט טריים, בטטה צלויה, שקדים, חמוציות, עשבים וינגרט וחרדל דבש. (38 ₪),  סלט פרובנסאלי פלפלים צלויים, שרי, זיתים, מוצרלה, בצל כבוש, צלפים וינגרט ובלסמי ( 38 ₪).

ארוחות עסקיות בימי א'- ה'  –( 34-36 ₪) וארוחת בוקר מפנקות בין השעות 10:00-16:00 ביניהם בוקר ישראלית, יוונית ספנאקופיטה, אגז בדיקט ופריטטה ( 58-66 ₪ )

קישים עבודת יד – בטטה, גבינת עיזים ועגבניות, פטריות במגוון גבינות, כרובית, פטריות ופרמזן, זוקיני וברוקולי ( 24 ₪).

סושי- דג (39 ₪) או ווג'י צמחוני- ( 33 ₪).

קינוחיםמאפים בעבודת יד, עוגות אישיות מובחרות חלבי ופרווה (20-28 ₪), מילקשייקים, וופל בלגי, קרפים, פנקייקים  וגלידות מובחרות בייצור עצמי.

מבחר לחמים לרכישה – באגט, לחם אגוזים כפר, לחם דגנים, לחם אוכמניות, לחם מלא ולחם כוסמין 

( 12-22 ₪ )

נפוליאון – יואל משה סלומון 10 מתחם כיכר המוזיקה, נחלת שבעה.

כשרות מהודרת- רבנות ירושלים.

שעות פתיחה- ימים א'- ה'  09.00 – 18.00

טלפון  073-3869294

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קינוחים נפוליאון מסעדה ירושלים דוסיז צרכנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
מבצעים
מבצעים
ביתר דייס
ביתר דייס חגיגת מבצעים | סקירה
ריאיון השבוע
001-microphone
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
רכב
רכב
תיירות ונופש
בילויי