מצרכים עבור הכנת הבצק עבור פירורי עוגת גבינה
2.5 כוסות קמח
2 חלמון ביצה
200 גרם חמאה שאוהבים
5 כפות גדושות של סוכר לבן
מצרכים עבור הכנת מלית עוגת גבינה
400 גרם שמנת מתוקה
גביע גבינה לבנה 5%
שקית סוכר וניל
כפית אינסטנט פודינג
אופן ההכנה של עוגת גבינה פירורים
- מערבבים את כל המצרכים של הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
- משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26 ואופים בחום של 180 מעלות בתנור עד שהבצק מצהיב כ-30 דקות.
- מוציאים את הבצק המוכן מהתנור ומניחים בחוץ בטמפרטורת החדר לצינון.
- לאחר שהבצק קר, מגרדים את השכבה העליונה שלו לכדי פירורים ומניחים בצד.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר וניל ואינסטנט פודינג ומוסיפים את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול.
- שופכים את המלית על הבצק האפוי הקר, מפזרים מעל המלית את הפירורים ומכניסים למקרר למספר שעות או למשך כל הלילה.
- שופכים את הפירורים.
המתכון באדיבות סיון בייקרי
מגוון עוגות גבינה שבועות 2021