1

לייקים

עוגת גבינה פירורים באדיבות סיון בייקרי

עוגת גבינה פירורים באדיבות סיון בייקרי

שתפו:

מצרכים עבור הכנת הבצק עבור פירורי עוגת גבינה

2.5 כוסות קמח

2 חלמון ביצה

200 גרם חמאה שאוהבים

5 כפות גדושות של סוכר לבן

מצרכים עבור הכנת מלית עוגת גבינה

400 גרם שמנת מתוקה

גביע גבינה לבנה 5%

שקית סוכר וניל

כפית אינסטנט פודינג

אופן ההכנה של עוגת גבינה פירורים

  1. מערבבים את כל המצרכים של הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  2. משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26 ואופים בחום של 180 מעלות בתנור עד שהבצק מצהיב כ-30 דקות.
  3. מוציאים את הבצק המוכן מהתנור ומניחים בחוץ בטמפרטורת החדר לצינון.
  4. לאחר שהבצק קר, מגרדים את השכבה העליונה שלו לכדי פירורים ומניחים בצד.
  5. מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר וניל ואינסטנט פודינג ומוסיפים את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול.
  6. שופכים את המלית על הבצק האפוי הקר, מפזרים מעל המלית את הפירורים ומכניסים למקרר למספר שעות או למשך כל הלילה.
  7. שופכים את הפירורים.

המתכון באדיבות סיון בייקרי

מגוון עוגות גבינה שבועות 2021

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים