רשת הפיצות המובילה בישראל מרחיבה את פעילותה ופותחת סניף נוסף, רביעי של תת
הרשת הכשרה והפעם – באשדוד. "דומינו'ס פיצה למהדרין" מציעה סניפים חדשים וכשרים
למהדרין, תחת כשרות בד"צ בית-יוסף.
ברקע המהלך רצון לצמצם את הקיטוב בעם,
להרבות באחדות ולהנגיש לכלל שומרי הכשרות המהודרת בישראל את חווית הלקוח,
האיכות והשירות של דומינו'ס פיצה בישראל.
תת הרשת החדשה, "דומינו'ס פיצה למהדרין", הוקמה לאחר שנה של עבודה מאחורי
הקלעים, תחת פיקוח והנחיה של רבני בד"צ בית יוסף.
בשלב הראשון, שני סניפים כשרים
של דומינו'ס פיצה בפתח תקווה החלו לפעול תחת כשרות המהדרין של בד"צ בית יוסף.
לפני מספר שבועות נפתח בעיר הסניף השלישי, והשבוע נפתח הסניף הכשר באשדוד. בעלי
הרשת הודיעו על כוונתם לגדול בפריסה ארצית ובתוך שנתיים, להוסיף עוד עשרה סניפים
חדשים של "דומינו'ס פיצה למהדרין", עם תפריט כשר למהדרין של הבד"צ.
תפריטי הסניפים
הכשרים למהדרין מתבססים על מנות ותוספות חלביות בלבד, כולל חומרי הגלם, הגלידות
והשתייה. מחירי המנות בתפריט הכשר למהדרין זהים בהשוואה למוצע כיום ברשת.
נראות ומיתוג הסניפים והמארזים עברו שינוי ובודלו מסניפי הרשת האחרים, כך למשל –
השילוט בכניסה לחנות, ארגזי הקטנועים ואריזות הקרטון של הפיצה הם בצבע אדום עם
חותמת הכשרות של הבד"צ. המתווה שקבעו הרבנים כולל בידול מוחלט ומלא מהרשת הלא
כשרה, וכשזה כך – אין סיכוי לטעויות.
שרשרת ההזמנה מתחילתה ועד קבלת המוצר לפתח
הבית – מאובטחת מבחינה כשרותית למצב של "אפס תקלה". ההפרדה מתחילה כבר
בשיחת הטלפון: נתב השיחות מבודל וההזמנות מגיעות רק לסניפי המהדרין. בסניף,
ההשגחה צמודה וקיים פיקוח הדוק מקליטת חומרי הגלם ועד למשלוח המוצר המוגמר לבית
הלקוח.
יוסי אלבז, מנכ"ל ובעלים משותף דומינו'ס פיצה: "כחלק מתפיסת האחדות המובילה את
הרשת והרצון לפנות למגוון קהלים רחב, אנו גאים להציע גם למגזר הדתי ושומר המסורת
את חוויית הלקוח בדומינו'ס פיצה הכוללת איכות וטעם של חומרי גלם מצוינים ושירות מנצח
ללא פשרות. אנו מציעים תפריט כשר למהדרין, בארבעה סניפים בישראל, וצפויים להתרחב
עם סניפים נוספים בכל שלושה חודשים.
נעשה זאת תוך הקפדה על סובלנות, אמונה, כיבוד
האחר ומיקוד בפלורליזם של הציבור שחי בישראל. אנו מזמינים את כולם לבוא לסניפים
הכשרים שלנו בפתח תקווה ובאשדוד ולהיות הראשונים לטעום מדומינו'ס, פיצה כשרה
למהדרין".
הרב עזריאל מצרפי, סמנכ"ל בד"צ בית יוסף מגלה כי עבודת המטה של חברי הבד"צ
לקראת המהלך ארכה כשנה, במהלכה למדו וגיבשו הרבנים והמפקחים את נהלי הכשרות
לרשת "גולת הכותרת של המהלך היא פריצת הדרך בעולם המסעדנות הכשר למהדרין.
עשינו זאת באופן זהיר ועמוק. התהליך היה ארוך ודקדקני משום שרצינו לוודא שהמהלך
יבוצע באפס טעויות, כשכעת אנחנו שלמים ומברכים על המוגמר. אנחנו פותחים סניפי
מהדרין עם כל החומרות הנדרשות של בד"צ בתוך מערכת שמזוהה כרשת לא כשרה –
אנחנו רואים במהלך זיכוי הרבים גדול, כפשוטו".
מטבע הדברים, נערכו בחברה ללמוד את צרכי הציבור שומרי הכשרות ולהנגיש לו את מיטב
המוצרים, בסנפים ובאמצעות משלוחים עד הבית. הפעילות התקשורתית כוללת שיח עם
ציבור צרכני הכשרות באמצעי התקשורת, ברשתות החברתיות ובשיתוף פעולה עם
משפיעניות ומובילי דעת קהל בקרב הציבור הדתי והחרדי בעיר.