0

לייקים

אבוקדו במרק: חורף חם עם "חקלאי גרנות"

"חקלאי גרנות" – מגישה מתכון מיוחד למרק עם אבוקדו: מרק אבוקדו וברוקולי

אבוקדו במרק: חורף חם עם "חקלאי גרנות"

"חקלאי גרנות" – מגישה מתכון מיוחד למרק עם אבוקדו: מרק אבוקדו וברוקולי

שתפו:

חברת "חקלאי גרנות", המתמחה בשיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות
וירקות לרשתות המזון, מגישה לרגל החורף מרק אבוקדו וברוקולי, שיעשה את
החורף שלכם לטעים יותר ובריא יותר.

המרק, בטעם אגוזי מפתיע, עם אבוקדו
גדול ובשל, מומלץ להגשה עם קרוטונים או גרעיני דלעת, כמנת פתיחה או
עיקרית ביום חורף קר, להנאת המשפחה. איך מכינים? פשוט וקל.


מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):
1 אבוקדו גדול קלוף ומגולען של "חקלאי גרנות"
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1 כוס סלרי קצוץ
4 כוסות ברוקולי גבעולים קלופים וקצוצים
1 כפית טימין
½-1 כפית אבקת קארי
½ כפית מלח
4 כוסות מים
3 כפיות מיץ לימון
½1 כפיות גרעיני דלעת
1 כף קרוטונים
אופן ההכנה:

  1. חממו שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני. הכניסו בצל קצוץ וערבבו עד
    שהוא יתרכך, כ-4 דקות. הוסיפו שום והמשיכו בטיגון עד לקבלת גוון
    חום בהיר.
  2. הוסיפו את הסלרי ובשלו אגב ערבוב כ-3 דקות נוספות. לאחר מכן
    הכניסו לסיר את הברוקולי ובשלו כ-2 דקות.
  3. תבלו את התערובת והוסיפו טימין, אבקת קארי ומלח, ערבבו היטב וצקו
    את המים. הביאו לרתיחה, ובשלו כ-20 דקות עד שהנוזל נצבע בגוון ירוק
    בהיר. הסירו מהחום והניחו לו להצטנן מעט.
  4. העבירו את המרק למעבד מזון, הפעילו על מהירות גבוהה והפכו את
    המרק למחית. הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד
    האבוקדו והמרק.
  5. הוסיפו את מיץ הלימון, ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת
    והגישו.
    בתיאבון!

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לא רצית לפספס את זה!

דוסיז
לוגו דוסיז צרכנות
העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים