המותג הוסטס מבית חברת אינטרסן, המוביל בתחום הכלים החד פעמיים, מוצרי בישול ואפיה ואביזרי ניקיון
והגיינה, מציג שקיות צליה חזקות המיועדות הן לתנור והן למיקרוגל, העמידות לתנאי בישול בחום גבוה,
באמצעותן ניתן להכין מגוון מאכלים חורפיים טעימים.
שקיות צליה מהוות כלי עזר נהדר להכנתם של מגוון מאכלים חמים וטעימים לחורף הקר. הן חזקות ועמידות
גם לבישול בחום גבוה במיוחד, שומרות על תבנית נקייה ותנור מבריק, וחשוב מכל- המזון בהן נשמר רך
ועסיסי היות לבישולו במיציו הטבעיים וברטבים המוכנסים יחד איתו.
בנוסף, בשל צפיפותם של כלל המרכיבים יחדיו, תהליך הבישול הופך זריז ויעיל יותר. מגוון התבשילים שניתן להכין בשקיות הוא רחב במיוחד, החל מעוף בתנור, כנפיים, חמין חורפי ואף תפוחי אדמה רכים וטעימים בתוך פחות מחמש דקות.
השקיות מבית המותג מגיעות בגודל רגיל (38X25 ס"מ) באריזה של עשר יחידות או בגודל ג'מבו (50X35
ס"מ) באריזה של חמש יחידות. המחיר: 4.90- 3.90 שקלים לאריזה.
מצרכים:
שקיות צלייה
עוף שלם או עוף מפורק, 8 שוקיים, רצועות חזה עוף (המתכון אפשרי עם כל חלקי העוף)
כף אחת של קמח.
2 כפות שום כתוש, או 8 שיני שום קלופות וקצוצות.
מעט שמן זית למריחה.
תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון, כורכום , פפריקה אדומה
ירקות – על פי טעמכם האישי. (כל ירק אפשרי)
עשבי תיבול: טימין, כוסברה, פטרוזיליה , מעט רוזמרין.
אופן ההכנה
לפזר את כף הקמח לתוך שקית הצלייה. הקמח משתלב עם השומן והמיצים ומונע מהשקית להתפוצץ.
בקערה נפרדת מורחים את העוף וחלקיו בשמן זית.
מוסיפים לשקית הצלייה שום כתוש, עשבי התיבול וירקות לבחירתנו חתוכים בצורה גסה.
מנקבים חור בשקית באמצעות שיפוד לשיחרור אדים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
בסיום מוציאים, חותכים באמצע השקית ומגישים ישירות למרכז שולחן על צלחת הגשה.
טיפים מהוסטס:
שימו לב כי השקית ממוקמת במרכז התבנית ואינה נוגעת בחלקו העליון או בדפנותיו של התנור, על מנת
שלא תימס. כמו כן, וודאו שיש מספיק מקום לשקית להרחב בזמן הבישול.
לאחר הצלייה המתינו ותנו לעוף לעמוד בשקית 10 דקות נוספות לספיגת הטעמים.
בתאבון!
הוסטס- להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן
תגובה אחת
לא כתוב כמה זמן במיקרו.