חג שבועות קרב ובא וזה הזמן לחגיגה של קינוחים חלביים עשירים בערכים תזונתיים ,
איכותיים וטעימים. חברת הרבלייף מציעה את הקינוח החלבי המושלם לשולחן החג:
פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל מועשר בחלבון. מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך
חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל ( 2 מנות)
רכיבים:
2 מיכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל
אופן הכנה:
- מניחים מיכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו
ומערבבים היטב. - יוצקים את התערובת ל-2 כוסות הגשה ומניחים במקפיא 15 דקות.
- מניחים את מיכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל
ומערבבים היטב. - יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים 15 דקות, עד
שהיוגורט קפא. - בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם |
224 | 21.5 | 18.9 | 4.1 |