מצרכים :
3 ביצים L
1/2 כוס שמן
1 1/2 ( 1 וחצי) כוסות מים
1 שקית סוכר וניל
1 1/2 (1 וחצי) כוסות סוכר
2 כפיות קקאו
1 1/2 ( 1 וחצי) כוסות קמח תופח
ציפוי וקישוט :
150 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר ( מגוון טבלאות מילקה בטעמים שונים )
סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה :
- קערת היבשים – לשים בקערה את כל החומרים היבשים ולערבב היטב
- קערת הרטובים – לשים בקערה את כל החומרים הרטובים ולערבב היטב
- בקערת היבשים לעשות שקע ולשפוך את החומרים הרטובים ולערבב
היטב לאיחוד - למזוג לגביעי הגלידה 3/4 ( שלושת רבעי) גובה מהבלילה
- לאפות בתנור שחומם מראש ב- 175 מעלות למשך 30 דקות.
ציפוי וקישוט:
- להביא לכמעט רתיחה של שמנת מתוקה/פרווה ולשפוך אותה לקערה עם
השוקולד, לאחר מספר שניות לערבב לאיחוד והמסה מלאה. - להכין בצלוחית סוכריות צבעוניות.
- כשגביעי הגלידה עם השוקולד מוכנים טובלים אותם הפוך לתוך בלילת
השוקולד ומעמידים לצינון. - לאחר צינון כמעט מלא יש לשים סוכריות צבעוניות מעל
פעם שמעתם על עוגה בתוך גביע גלידה? אז הגיע הזמן להכין ולהפתיע את אלו
שלא מכירים בקינוח לא מהעולם הזה! מתאים לאירועים חברתיים וימי הולדת
לילדים
מחפשים עוד קינוחים ושוקולדים מיוחדים מחול שישדרגו כל אווירה או אירוע?
קדימה טוסו לחוויה בחנות הממתקים – מתוק של מקום
!!למערכת אין מידע על כשרות המוצרים במקום!!