חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים.
המתכון באדיבות יעל אלעד- המשתמשת בנייר אפייה של
המותג השומר על איכות הסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי, ללא מלבינים ולכן הוא בריא יותר במגע GREEN
FLASH עם אוכל.
המצרכים:
אחד ושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן
רבע-חצי כוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)
כפית סוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)
175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה
רבע כוס קמח שקדים
במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים
ואז להוסיף: 2 כפות שטוחות רסק תפוחים
וכף חמאת שקדים
טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק
לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי
לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות
לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳
לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות
העוגיות צריכות להשאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי
טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית
שמן קוקוס.
לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל – העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה.
למותג Green Flash מוצרים איכותיים למטבח, נטולי רעלים המשמשים אלטרנטיבה אקולוגית
למוצרים הקונבנציונליים. בסדרה ניתן למצוא מוצרים כמו נייר אפיה טבעי אקולוגי, כיס נשנושים,
אריזות סנדוויץ' רב פעמיות וביצת פלא למקרר. מחיר נייר אפיה אקולוגי לצרכן: 16.9 ₪