אין ספק שבמתכוני החגים הקרבים נמצא כמה וכמה פעמים את השניצלים חוגגים, פעם במהדורה
המסורתית והרגילה של השניצל, פעם נשדרג אותם באפיה בתנור, אולי נמלא אותם גם בבשר
כשנרצה להביא להם איזה פאנצ' מיוחד, אבל תמיד נעטוף אותם בפירורים. גפן שמחה להציג לכם
את החלק שלה בהכנת השניצלים ובכלל מוצר מעולה לבישול וטיגון שתשמחו להכיר לקראת בישולי
החגים הבעל"ט.
מארז הפירורים לטיגון ולבישול של גפן עשוי מפירורי תירס איכותיים, הוא עוטף את השניצל בצורה
אחידה ובמרקם מיוחד, והטעם? כדאי שתטעמו אותו, אתם כבר תבינו לבד. פירורי התירס של גפן
הינם עוד מוצר איכותי מבית גפן שזה לא מכבר הגיע לארץ, עקרות הבית האמריקאיות לא ישלימו
את רשימת הקניות שלהן ללא שיופיע בה פירורי התירס של גפן, כעת גם עקרת הבית הישראלית
יכולה להנות ממנו.
פירורי התירס של גפן מתאימים כאמור לטיגון, לאפיה, לבישול ובכל פעם שאתם מחפשים לעטוף את
התבשיל בפירורים. תחשבו על פירורי התירס של גפן במקום על פירורי הלחם, זה הרבה יותר בריא
וגם הרבה יותר טעים! פירורי התירס בכשרות מהודרת ומתאימים לנמנעים מאכילת גלוטן.