במלון כינר עובדים בימים אלו לסיים עד חג הפסח את שיפוץ חדר האוכל והלובי של המלון
מנכ"ל כינר מארק ואלך מסביר על הדרישות המלונאיות של ציבור שומרי המצוות
"הציבור שומר המצוות" מחפש מלונאות טובה ולא רק כשרות טובה". כך קובע מנכ"ל מלון כינר,
מארק ואלך, בראיון לערוץ 7 בכנס שנערך בשבוע שעבר באילת. ואלך מסביר כי הציבור שומר
המצוות יודע היום לבקש ולדרוש אל מול האלטרנטיבות האחרות הקיימות וכי הוא שמח לתת לו את
המענה לכך.
לדבריו: "לפני שש-שבע שנים התחלנו תהליך שהמסר שלו הוא שאני לא רוצה שאנשים יבאו בגלל
הכשרות. זה אולי נשמע מוזר, כי ח"ו שאנחנו מזלזלים בכשרות, זה לא הכיוון. הכשרות היא טובה
והיא הולכת ומשתפרת כל הזמן, אבל הציבור שומר המצוות מבין היום שכשרות לבד זה לא מספיק,
צריך גם מלונאות טובה, חדר נעים, לובי טוב, אוכל טוב. כל מה שמלון טוב צריך להציע, זה מה
שצריך לתת. לציבור הזה יש כיום הרבה אלטרנטיבות והוא יודע לבקש ולדרוש".
בעבר החלו במלון לעשות שבת סביב מוטבים מסוימים, כעת מספר ואלך שהכיוון השתנה. "אנחנו
מאוד רוצים את השילוב הזה שמצד אחד ארגון שלוקח שבת ומכניס בה את התוכן שלו, זה יותר
הכיוון היום. חשוב לנו לגוון, שכמה שיותר ציבור יגיע וייחשף אלינו", הוא מספר.
יחד עם זאת משדרג המלון גם את המראה שלו. "כחלק מהמשך הפיתוח, אחרי ששיפצנו את כל
החדרים, אנחנו מגדילים את הלובי ואת חדר האוכל. בעז"ה עד פסח אנחנו אמורים לסיים את
השיפוץ ויהיה לנו לובי חדיש שהלכנו לבחור בוונציה. אני מקווה מאוד שזה עומד להיות לובי מיוחד
ויפה וזה חלק מהכיוון של לשדרג את המלון למה שהציבור היום צריך ומבקש", מסכם ואלך