ציפויים המאפשרים עבודה ישירות על הכיריים ואפשרויות להתאמה אישית של אזור הכיריים
כולנו מכירים את תחתית הסיר השרופה בעת המסת שוקולד או מנה שהתקררה עד שהאורחים הגיעו. אז מהן טכנולוגיות הכיריים החדשות? החל מתוכניות בישול בהתאם לסוג המנה – המסת שוקולד, טיגון, צליה, ביצים, דגים ועוד, דרך שליטה בטמפרטורה למניעת יצירת חומרים רעילים בטיגון, פונקציה לשמירה על חום המנה עד שמגיעים האורחים. כיריים עם ציפוי חזק המאפשר חיתוך ישירות על הכיריים אפילו ללא צורך בקרש חיתוך ואפשרויות להתאמה אישית של אזור הכיריים – עם עמדות טפנאקי, קולט אדים משולב בכיריים ועוד.