לזניית רביולי עם תרד וגבינות
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה
איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הרביולי הבינלאומי, יחד
עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון מקורי ללזניית רביולי משגעת: כיסוני פסטה
טרייה ממולאים בגבינות, שכבות של תרד טרי ורוטבי שמנת ועגבניות – הכל
בתבנית אחת ללא מאמץ. המתכון קל הכנה ובטעם משגע, רוצו להכין וליהנות.
יום רביולי שמח!
מצרכים (לכ- 4-6 מנות):
2 חבילות רביולי במילוי גבינות של "פסטה ריקו"
1 חבילת עלי תרד טריים
3 כוסות רוטב עגבניות מוכן (או 3 עגבניות מרוסקות מעורבבות עם 3 שיני שום
כתושות, כפית סילאן, מלח ופלפל שחור)
1 גביע רוטב שמנת וגראנה פדנו של "פסטה ריקו"
1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
2 עגבניות פרוסות
2-3 עלי טימין
אופן ההכנה:
- בתבנית יוצקים רבע מרוטב העגבניות ומניחים מעליו חבילה אחת של
רביולי טרי בשכבה אחת (לא מבושלים). מניחים מעל חצי מכמות עלי
התרד (אין צורך לחלוט קודם) ויוצקים מעל חצי מגביע רוטב השמנת. - מסדרים שכבה נוספת: חבילה של רביולי טרי, רבע מרוטב העגבניות,
חצי שני מכמות עלי התרד וחצי גביע רוטב שמנת. - מפזרים מעל הכל גבינת מוצרלה מגורדת, חצי רוטב עגבניות ומקשטים
בפרוסות של עגבניות חתוכה דק ועלי טימין. - מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות ללא כיסוי.
- חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם. בתיאבון!