ספר מתכונים חדש ללחמים וכריכים – של עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת, מפתחת מתכונים דלי פחמימה
לאחר שנתיים של פיתוח מתכונים, מחקר באפייה ללא גלוטן וללא סוכר ולקראת חג
הפסח משווקת עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת, ללא גלוטן מה- Hatafrit ספר
מתכונים דיגיטלי: "לחמים וכריכים", עם 15 מתכונים דלי פחמימה, קלים ומהירים להכנה,
טעימים ובריאים.
המתכונים בספר, לחמים וכריכים, מחוללים מהפיכה באפייה ומציגים בפנינו עולם חדש
ועשיר של חומרי גלם מזינים ומייטיבים שמסייעים להתמודדות עם השינוי בהרגלי
האכילה של אלו הרגישים לגלוטן, סוכרתיים ובכלל. המתכונים, שנבנו בקפידה עבור כל
מי שרגיש לגלוטן, או צריך להפחית צריכה של פחמימה, טעימים בדיוק כמו הגרסאות
המקוריות – וקלים יותר לאפייה מאשר לחמים מסורתיים.
"ספרי המתכונים שלי נוצרו מתוך הרצון שלי לפתח ארוחות וחטיפים בריאים וקלים
להכנה המתאימים לכל הרגישויות שלי, ומתוך ההבנה כי בישול ואפייה ללא גלוטן וללא
סוכר נראים לכולנו כמו מאבק בלתי אפשרי! אבל, בהחלט אפשרי וניתן לאכול טעים,
בריא ומזין, ללא גלוטן וללא תוספת מיותרת של סוכר!! והרבה מזה תלוי בנו ובנכונות
שלנו להכין ולהתארגן מראש." מסבירה עדי גבירצמן.
המתכונים קלים, מהירי הכנה ומהווים חוויה בריאה. על ידי שימוש בקמחי אגוזים,
שקדים, קוקוס, פשתן ועוד, כבסיס לסגנון האפייה הזה, ניתן להפוך בקלות כל מתכון
לבריא יותר.
בין המתכונים המאוגדים בספר: לחם כריכים ליום-יום עם מתכון מנצח לקלאב-סנדוויץ'
האהוב והמוכר, חלה רכה ומפנקת, עם מתכון לכריך סביח של צהרי שישי, ברד-פודינג
(לחם שהוא גם קינוח), בייגל'ס קלילים, לחם מלא מפשתן ועוד. הספר שמגיע בגרסה
דיגיטלית ירוקה, ניתן להורדה ושמירה בקלות ויכול לשמש מתנה אידיאלית להעניק
להורים, סבים וסבתות ולכל אחד.
המתכונים שבספר מתאימים גם לחג הפסח והם אינם מכילים קמח או גלוטן.
מחיר: 39.90