"חקלאי גרנות" מגישה מתכון מקורי באווירת החג: תפוח אדמה ממולא אבוקדו
חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל והמשווקת של פירות וירקות
לרשתות המזון, מגישה לרגל ל"ג בעומר מתכון מקורי ומיוחד בשילוב הפרי הירוק: תפוח
אדמה ממולא אבוקדו. המתכון פשוט וקל הכנה, טבעוני, ניתן להכינו עם כל סוגי תפוחי
האדמה והאבוקדו, ויכול להתאים כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.
ל"ג בעומר שמח!
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 תפוח אדמה בגודל גדול
1/2 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כף שמן זית
קורט מלח גס
לקישוט: גבעול רוזמרין דק
אופן ההכנה:
- פורסים תפוח אדמה דק דק, תוך כדי השארת ס״מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא
נפרדות זו מזו. - מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.
- אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.
- פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.
- ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.