חומרים
50 גרם ויולייף LA ROND בסגנון קמבבר
20 גרם ויולייף פרוסיציאנו בסגנון פרמזן
50 גרם מזולה בטעם חמאה
250 מ"ל שמנת טבעונית
מלח ופלפל
7-8 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים עם מנדולינה דק מאוד
3 עגבניות מיובשות קצוצות
עלי טימין טריים
הוראות הכנה:
בכוס מערבבים יחד את השמנת הטבעונית, מזולה בסגנון חמאה, פרוסוציאנו בסגנון פרמזן, מלח
ופלפל.
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית עגולה רדודה ויוצרים צורה דמוית פרח.
מניחים במרכז קערה קטנה לתנור (באותו גודל כמו לה רונד) במרכז תבנית האפייה.
יוצקים מעל את תערובת השמנת ומברישים מעל לציפוי אחיד.
מפזרים מעט פרוסוציאנו נוסף ואופים ב-180 מעלות כ-45-50 דקות.
כאשר תפוחי האדמה מזהיבים, הסירו בזהירות את הקערה ממרכז תבנית האפייה, הניחו את ה-Le
Rond במקומה והכניסו חזרה לתנור ל-15 דקות נוספות, עד שהוא נמס יפה.
מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי טימין ועגבניות מיובשות.
!!למערכת אין מידע על כשרות המוצרים!!